Lasertyöt

Lasermerkkaus

Käytämme Cajo Technologiesin lasermerkintäjärjestelmää, joka mahdollistaa laadukkaan kuviointi- ja merkintäjäljen tuotteisiin, osavalmisteisiin, kyltteihin ja tyyppikilpiin. Kuvioita ja merkintöjä pystytään tekemään muoviin, ruostumattomaan teräkseen, alumiiniin, muille metalleille, maalatuille pinnoille, keramiikkaan ja lasiin. Patentoitu lasermerkintäteknologia tuottaa käytännössä ikuisen työnjäljen.

Käyttämämme järjestelmä mahdollistaa äärimmäisen tarkat datamarkiisit sekä viiva- ja QR-koodit, jotka sopivat esimerkiksi jäljitettävyystarkoitukseen pitkäikäisyytensä takia. Lasermerkkaus kestää kulutusta, hankausta ja ympäristön vaikutuksia menettämättä lukukelpoisuuttaan. Tämä merkkaustapa sopii myös puhtautta ja kliinisyyttä vaativiin tuotteisiin ja kohteisiin, sillä siinä ei käytetä kemikaaleja tai väriaineita. Nämä ominaisuudet tekevät lasermerkkauksesta samalla erittäin ympäristöystävällisen.

Teemme lasermerkkauksia enintään 800x800mm kokoisiin tuotteisiin, tuotantomäärästä riippumatta. Palvelu sopii hyvin myös yksityishenkilöille!

Laserhitsaus

Laserhitsaus on korjaustekniikka, joka mahdollistaa jopa mikroskooppisen tarkat korjaukset. Käytämme laadukasta ALM250 laserhitsauskonetta.

Laserhitsaus on niin tarkka tekniikka, että sitä käytetään esimerkiksi muottien korjaushitsauksessa, jossa joudutaan täyttämään pieniä naarmuja. Tekniikka sopii hyvin myös pienten kappaleiden hitsaamiseen ja pystymme tällä hetkellä hitsaamaan alumiinia, terästä ja ruostumatonta terästä.

Käyttämämme ALM250 hitsauskone on avoin laite, joka on mahdollista siirtää myös suoraan työmaalle. Hitsattava kappale voi olla halkaisijaltaan noin 1m.