Palvelut teollisuuteen ja yrityksille

Toimitilamme sijaitsee Nokialla, heti Nokian Renkaat Oyj:n vieressä. Tarjoamme kaikkia palveluitamme Pirkanmaan lisäksi koko Suomen alueella. Kerro meille tarpeistasi ja toiveistasi, niin räätälöimme juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden.

Kuivajääpuhallus sekä Co2-kuivajään myynti ja toimitus

Jääpuhallus tehdään Co2-kuivajäällä, joka on ekologinen ja materiaalia vahingoittamaton vaihtoehto. Esimerkiksi hiekkapuhallus saattaa naarmuttaa herkkiä pintoja, mutta jääpuhallus pystytään tekemään lähestulkoon kaikille materiaaleille ja parhaimmillaan jopa tuotantoa pysäyttämättä.

Kuivajääpuhalluksen lisäksi myymme ja toimitamme kuivajäätä muille yrityksille, minimitilaus on 100kg. Pystymme tuottamaan kuivajäätä tarvittaessa jopa tunnin varoajalla, soita numeroon 044 7400660 ja pyydä tarjous!

Lue lisää

 

Lasermerkkaus ja laserhitsaus

Teemme lasermerkkausta ja laserhitsausta. Lasermerkinnät tehdään Cajo Technologiesin tuottamilla laitteilla, joilla pystytään tekemään kuvioita ja merkintöjä metalleihin, muoviin, lasiin ja keramiikkaan. Äärimmäisen tarkka jälki mahdollistaa esimerkiksi QR- ja viivakoodien tekemisen. Lasermerkinnän toimitusmäärälle ei ole rajoituksia, ja palvelu sopii yritysten lisäksi myös yksityisasiakkaille.

Laserhitsaus on korjaustekniikka, jolla pystytään tekemään jopa mikroskooppisen pieniä korjaustöitä, kuten vaikkapa pienten naarmujen täyttämistä. Käyttämämme hitsauskone on mahdollista siirtää myös työmaalle, joten korjaustoimet eivät ole paikkaan sidottuja.

Lue lisää

 

Mittauspalvelu

Teollisuuden ja tuotannon optimointiin sekä tarkastuksiin sopii erinomaisesti moderni mittauspalvelu. Laserilla tai kuulalla skannattaessa kappaleista tai laajemmista kokonaisuuksista saadaan äärettömän tarkat mitat sekä digitaalinen kuvannus, mitä voidaan käyttää joko piirustusten korvaajana tai kappaleiden työstökoneessa.

Mittauspalvelut pystytään toteuttamaan asiakkaan tiloissa tai voit tuoda pieniä kappaleita meidän toimitiloihimme mitattavaksi ja skannattavaksi.

Lue lisää